Superoffice Denmark A/S NTI 2002

En rektangulær Ø-stand indbyder ofte til at opføre en central konstruktion i midten, som både samler standen optisk og funktionelt. Det er en udmærket løsning, men man kan også gå den anden vej og bruge en linie fra et hjørne til et andet – en diagonal – for netop at fremhæve standens geometri, og den løsning valgte DaVinci Gruppen til SuperOffice Danmark A/S på ”Netværk Telecom – Internet ’2002”.

Standen var 6 x 12 meter og blev opført med to markante depoter, formet som trekantsidet -væg- områder. De to rum blev indbyrdes forbundet med en 2 meter høj og ca. 9 meter lang frise, som på forsiden blev monteret med firmaets logo. På undersiden blev frisen monteret med strømskinner til lavvoltsspots.

Standarealet var indrettet med et kombineret informations- og café-område i den ene side i form af to halvcirkulære skranker, to lave siddegrupper med caféborde, 3 ståborde og 8 specialdesignede arbejdsstationer på hjul til firmaets samarbejdspartnere. Standen skulle have et præcist og markant udtryk, og derfor valgte vi en usædvanlig løsning.

Alle udvendige sider -selv de 2 døre til depotet – blev monteret med galvaniserede stålplader, der blev fastgjort med massevis af små skruer. Dem har vores montører stadigvæk onde drømme om. På den forreste væg ud mod hovedgangen i Centerhal blev der foroven monteret en 50″ Plasmaskærm , så alle bedre kunne følge med i præsentationen af CRM 5.

Arbejdsstationerne blev udført som mobile enheder på hjul og var, som standen iøvrigt, beklædt med galvaniserede stålplader på alle flader. Stationerne var monterede med lodrette standere til påklæbning af grafiske plancher, der ligeledes var udført i galvaniserede stålplader.